Un motor, aplicatii infinite.
In calitate de producator de motoare de frezat comandat manual sau de masini CNC, AMB-ELEKTRIK fabrica in Germania produse de cea mai ianalta calitate, bazate pe binecunoscutele motoare de frezat ale fostelor masini Kress.
Motoare de frezare - pentru fiecare utilizator
AMB-ELEKTRIK ofera cel mai mare portofoliu de motoare de frezat din lume, echipate individual de la schimbatoare automate de scule CNC si pana la angrenaje de frezat pentru aplicatii extrem de puternice.

Motoarele de inalta performanta pentru frezare, sunt folosite de pasionatii pretentiosi, operatorii masinilor CNC de bricolaj sau de utilizatorii industriali cu functionare in trei schimburi. Fie ca se prelucreaza aluminiu sau lemn, placi de circuite sau Dibond, grafit sau fibra de sticla - nu exista aproape nimic care sa poata distruge motoarele noastre de frezat. Instalate pe Routere CNC, mese de frezat in 2-3 sau mai multe axe, polizoare drepte cu prelungitoare flexibile, motoarele AMB-ELEKTRIK sunt de baza in multe industrii.

Oferim pe langa concentricitatea certificata oferim un raport optim de putere/greutate, cabluri de alimentare universale si interschimbabile (disponibile in diferite lungimi) si blocarea ergonomica a axului principal.
Cautati o masina speciala pentru aplicatia dumneavoastra?
Aplicatiile speciale sunt provocarea noastra. Fie ca este vorba de un motor incorporat intr-o masina speciala sau un control extern al masinii de la un sistem superior PLC, solutiile personalizate sunt specialitatea noastra.
Fabricate in Germania de la idee pana la ambalare.
Motoarele noastre sunt realizate integral in Germania, de la ideea de dezvoltare si pana la ambalare. Unitatea de productie este situata in Bisingen Germania, la poalele renumitului castel Hohenzollern.