B2C


B2C - Business to Customer Sales Channel
Operam platforme de eCommerce specializate pe tipologia unui tip de produs sau brand. Platformele operate de compania noastra se adreseaza clientilor finali care cauta o anumita nisa de produs sau brand, cu prezentare completa si complexa. Intelegand cerinta clientilor de a gasi produsele dorite intr-un cadru adecvat cu toate informatiile de care au nevoie, fara a trebui sa caute printre mii de alte produse
Acestea sunt doar o parte din site-urile de prezentare si vanzare aferente anumitor brand-uri.


B2B


B2B - Business to Business Sales Channel
www.eTools.ro - portal dedicat distribuitorilor. Toate produsele disponibile pentru canalul de distributie sunt comasate intr-un singur loc, unde pot fi vizionate stocurile, preturile de achziitie, facilitati, promotii si discount-uri disponibile pentru canalul de distributie. Dezvoltam constant pentru a oferii cat mai multe facilitati si optiuni astfel incat sa devenim cel mai important furnizor pentru dumneavoastra. Succesul afacerii dumneavoastra reprezinta si succesul nostru.


B2G


B2G - Business to Government Sales Channel
Suntem furnizor de bunuri sau servici pentru diverse institutii guvernamentale atat la nivel local cat si de stat. Detinem capacitatile necesare pentru a procesa si livra bunuri si servicii de la cele mai mici cantitati sau solutii de baza si pana la livrari in volume mari sau oferirea de solutii complexe si complete.


B2I


B2I - Business to Industry Sales Channel
Furnizam bunuri si servicii de o calitate superioara pentru utilizare cu succes in mediu industrial. Colaborarea directa cu producatorii ne permite o flexibilitate mare in cantitatile solicitate de dumneavoastra. De asemenea putem oferta solutii personalizate pentru diversele nevoi aparute in mediul industrial.
Suntem pregatiti de colaborare indiferent de sectorul de activitate.