BONDHUS - Unelte care functioneaza
Compania Bondhus are sediul in Monticello, in statul american Minnesota, la aproximativ 40 de minute de mers cu masina de Minneapolis.
Gama completa de unelte HEX si Torx® cu capete rotunde, sunt fabricate aici de angajatii nostrii foarte instruiti si foarte motivati. Suntem mandrii de compania noastra si de uneltele pe care le producem.
John Bondhus a fondat Bondhus Corporation in anul 1964 in Monticello pentru a fabrica cheia hexagonala Balldriver® pe care a inventat-o. Din acel moment am fost o forta motrice in proiectarea si producerea de unelte inovatoare. Succesul nostru se bazeaza pe servicii pentru clienti si pe gama complexa de unelte profesionale cu produse de neegalat si calitate de neegalat.

Desi exista aproximativ 70 de concurenti la nivel mondial, nimeni nu contesta serios sau pune la indoiala locul de lider al Bondhus in productia de chei hexagonale sau chei hexagonale cu varf rotund.

Uneltele Bondhus pot fi gasite in cutiile de scule din peste 80 de tari de pe toate continentele lumnii. Ele sunt indispensabile pentru mecanicii si atelierele de reparatii auto din Taiwan si pana in Venezuela sau din Finlanda si pana in Australia.
Uneltele profesionale de calitate BONDHUS
Ofera valoare superioara


Timpul este bani, iar costul real al folosirii unor unelte de calitate inferioara este constientizat abia atunci cand ceva nu merge bine. Oricine care lucreaza cu dispozitive mecanice stie lucruri rele care se intampla ocazional, din cauza folosirii de unelte de slaba calitate. Nu este vorba de "daca" ci mai de graba de "cand".

Capetele "rotunjite" ale suruburilor sunt unul dintre acele lucruri rele care se poate intampla. Un surub cu capul "rotunjit" nu mai poate fi indepartat cu o cheie hexagonala iar daca este intr-o zona dificil de atins, locatie in care o alta unealta de prindere nu mai poate ajunge, sarcina devine deosebit de problematica. Costul unei unelte hexagonale de calitate este neglijabil in comparatie cu costul de indepartare a unui surub rupt sau cu profilul "rotunjit". Indepartarea acestuia poate dura cateva ore? sau poate o zi intreaga? Care este costul real al folosirii unei chei hexagonale ieftine, atunci cand lucrurile nu merg cum ar trebui?

Cheile hexagonale de calitate Bondhus, sunt fabricate din Protanium®, un otel de torsiune ridicatasi au colturi mai ascutite pentru a genera forte maxime de retinere si rotire in surub, pentru a elimina practic posibilitatea de "rotunjire" a capatului unui surub cu profil HEX.
Uneltele hexagonale profesionale ofera un nivel de performanta imposibil de atins cu uneltele destinate publicului de larg consum. In plus siguranta este un factor care poate afecta costul "real" al utilizarii unor unelte de larg consum. Prin urmare, cumparatorii avizati si profesionistii deopotriva recunosc pericolele serioase ale uneltelor inferioare care se indoaie, sparg sau rotunjesc profilul suruburilor hexagonale.

Scopul unei unelte de inalta calitate este de a oferi un proces mai rapid, mijloace mai usoare si mai putin costisitoare pentru a indeplini o sarcina. Bondhus se straduieste sa ofere nu doar unelte "bune" ci si cele mai puterniceunelte disponibile oriunde.
Satisfactia clientului este ceea ce cautam !