Cine suntem si ce facem?

Infiintata in Martie 2008, societatea comerciala Smart Tools Distribution SRL din Sibiu livreaza catre clientii sai o gama larga de produse incepand de la cele pentru hobby-uri sau entuziastii DiY si pana la unelte sau consumabile pentru industrie.

Inca de la infiintare ne-am dorit sa oferim produse de cea mai buna calitate si servicii profesionale, destinate entuziastilor tehnologiei, profesionistilor din comert, constructiilor sau industriei. Noi cei de la Smart Tools Distribution gandim si actionam dupa cunostintele si convingerile noastre straduindu-ne sa oferim clientilor nostrii produse de foarte buna calitate si sa obtinem satisfactia lor pe termen lung. A deveni un pic mai bun in fiecare zi este un standard inalt pe care il intalnim cu pasiune.

Distribuitor specializat in digital

Chiar de la inceput Smart Tools Distribution si-a dorit sa fie mereu aproape de client, prezentand portofoliul de produse 24/7 intr-un mod inovator digital. Compania noastra devenind un furnizor specializat digital, reusind astfel sa fie mereu alaturi de partenerii sai, prezentand intr-un mod nou in Romania la acea data, o gama extinsa de produse, gama la care partenerii aveau access la orice ora, intr-un format accesibil, cu informatii complete despre produse, eliminand astfel vizitele partial productive ale agentilor de vanzari care iti vindeau poate si ceea ce nu aveai nevoie, dand astfel partenerilor puterea de a decide ce, cand si cat au nevoie.

Sprijin din partea profesionistilor

Bineinteles ca aceste avantaje nu sunt universal valabile, asa ca pentru a ne asigura ca totul merge fara probleme si partenerii nostrii obtin ceea ce au nevoie, echipa noastra de profesionisti pot sa va consilieze pentru luarea celei mai bune decizii. Cu trecerea timpului echipa noastra se dezvolta continuu, atragand oameni calificati, devotati idealurilor si convingerilor noastre si deplin dedicati atingerii standardelor de performanta ale companiei noastre.

Sortiment larg disponibil imediat

Cu un portofoliu actual de aproximativ 3500 SKU si aproximativ 30.000 unitati in stoc permanent, putem furniza imediat din depozitul local din Sibiu, astfel incat partenerii nostrii sa primeasca produsele de care au nevoie in cel mai scurt timp. Atat pentru partenerii nostrii industrial sau profenionistii din comert, implementam strategia JIT (Just In Time) de management a stocurilor astfel incat sa obtina produsele exact la timpul potrivit si in cantitatile potrivite, eliminand astfel costurile suplimentarare de stocare si eficientizand cash-flow-ul lor.

Multichannel sales

Smart Tools Distribution este o companie performanta, perfect adaptata nevoilor actuale ale clientilor si partenerilor, putandu-se adapta usor si rapid nevoilor de dezvoltare pe un anumit segment de piata. Usurinta cu care compania noastra se poate plia pe nevoile clientilor si cererea in continua crestere pentru produsele pe care le distribuim si serviciile pe care le oferim partenerilor nostrii au dus la dezvoltarea multiplelor canale de vanzare care acopera necesitatile clientilor finali, revanzatorilor cu magazine traditionale, revanzatorilor cu magazine online, lanturilor de magazine DiY, institutii publice sau unitati militare. Produsele si serviciile pe care le oferim sunt disponibile pentru aproape orice tip de client din Romania, prin aproape orice tip de canal de vanzare pe care acesta si-l doreste.

Smart Tools Distribution - Un furnizor de incredere

Dezvoltarea continua a companiei noastre, adaptarea permanenta la noile tendinte si strategii, cooptarea de noi producatori cu produse de inalta calitate si o echipa de oameni calificati, devotati idealurilor si standardelor de performanta ale companiei noastre, ne recomanda in tot ceea ce facem. Cresterea continua si baza solida pe care ne dezvoltam constituie premisele dezvoltarii unei relatii sanatoase si stabile cu un furnizor de incredere.

Asteptam cu nerabdare dezvoltarea perteneriatului nostru

Echipa Smart Tools Distribution