Magazine traditionale sau online

Ai un magazin si iti doresti o colaborare cu noi? Contacteaza-ne!
Atat timp cat iti plac produsele pe care noi le distribuim si clientii tai isi doresc produse de calitate, suntem siguri ca putem incheia o colaborare.
Portal B2B adaptat atat pentru partenerii cu magazine traditionale cat si pentru cei din zona eCommerce. Disponibilitate 24/7. Acum ai libertatea de a alege exact ce ai nevoie si in cantitatile de care ai nevoie. Cumperi doar ce vinzi si cat vinzi.

Prezentare si afisare

Produsele nostre sunt pregatite pentru afisarea pe expozoare cu ambalare individuala la blister, set sau cutii astfel incat sa poata fi asezate intr-o forma atractiva pe expozoare. Coduri EAN pe produs pentru receptie sau check-out rapid. Expozoare dedicate in functie de specificul brand-ului.

Lanturi de magazine

Suntem pregatiti sa colaboram cu diferite lanturi de magazine de bricolaj si nu numai. Experienta indelungata cu acest tip de business. Infrastructura pregatita si maleabila pentru a se potrivi specificului lanturilor de magazine.
Suntem deschisi pentru colaborari cu diversele tipologii sau structuri de revanzatori. In cazul in care produsele pe care le distribuim, sau o parte din ele, sunt relevante pentru afacerea ta, ne poti contacta: