Specialistul tau pentru modele si electronice
La 5 iulie 1982 a fost fondata compania Donau Elektronik GmbH in Daggendorf Germania. In anul 1985, sediul companiei a fost mutat in locatia actuala din Metten Germania.

Incepand cu 1982 furnizam in Germania si exportam in peste 35 de tari din intreaga lume. Clientii nostrii includ mesteri care sunt entuziasti de hobby-urile lor, pasionati creativi si profesionisti din comert si industrie. Gama noastra extinsa de articole, inspira prietenii artizani mici si mari si este, de asemenea, foarte populara printre seniorii din cluburile de modelism sau modele cai ferate si nu numai.

Fie ca este vorba despre clesti, pensete, pile, surubelnite sau unelte aschietoare, atunci cand rasfioti catalogul nostru veti gasi cam tot ce aveti nevoie pentru a va constru un model feroviar, auto sau avion. Exista cate ceva pentru toata lumea in gama noastra larga de produse. Cele mai diverse truse de cosntructie din lemn sau aparate de pirogravura, perimit tuturor sa dea o mana de ajutor pentru artizanat.

Cu produsele noastre de infrumusetare, avem chiar si cateva articole interesante pentru femeile constiente de frumusete, sau pentru fetitele care construiesc casute sau hainute pentru papusi.

De asemenea avem in portofoliu un program divers si extins in materie de electronica. Incepand cu burghie, unelte si accesorii de lipire sau aplicare, pistoale cu aer cald, thermocuttere sau statii pentru lipire si cositorire, piese de schimb ale acestora, precum si o diversitate de intrerupatoare, mufe si o mare varietate de kit-uri sau module.

Daca esti un entuziast al hobby-ului vei fi inspirat de gama noastra.