FELO! 140 de ani de cea mai inalta calitate!
Felo Werkzeugfabrik a fost fondata ca „Hammermuehle” in Thüringen Germania. Astazi Felo este unul dintre cei mai importanti specialisti pentru uneltele de calitate. In anii treizeci Felo era deja un exportator de succes, folosind cataloage in patru limbi si aplicand pentru primele brevete internationale. Din cauza efectelor celui de-al doilea razboi mondial, familia fondatoare nu a avut alta sansa decat sa paraseasca Germania. Au trecut granita in Hesse si la scurt timp dupa aceea, productia a inceput in Neustadt sub marca FELO in anul 1950.

Compania s-a dezvoltat de la inceputurile modeste, cu doi angajati, o masina de scris si un dosar pentru clienti, la o companie care lucreaza la nivel international, cu peste 220 de angajati in Germania si Ungaria. Prin traditie, constientizarea calitatii si inovatie, compania a devenit unul dintre cei mai importanti producatori de surubelnite si biti din lume. Peste 2000 de articole stocate, sunt la dispozitia zilnica a clientilor nostrii. In plus acelasi numar de produse este fabricat in versiuni personalizate, ca unelte speciale si sub eticheta privata. Astazi aflat la a cincea generatie, Felo furnizeaza produse de cea mai buna calitate din Neustadt in Germania si in peste 40 de piete de export.

1878
Istoria noastra dateaza din 1878 cand a fost fondata „Hammermühle“, o fabrica de unelte forjate precum ciocane, clesti si surubelnite. In 1950, compania sa mutat in Neustadt (Hesse) si a fost redenumita Felo. Condusa de puterea inovatoare, constientizarea calitatii si entuziasm, compania a devenit unul dintre cei mai importanti producatori de surubelnite din lume.
40
Felo este in mod traditional o companie axata pe exporturi. Acum aproape 100 de ani am inceput sa folosim cataloage in mai multe limbi. De la inceput, ne-am adaptat sortimentul si marketingul la cerinte si piete foarte diferite. Acum, Felo este un jucator global si un specialist, care exporta in peste 40 de tari din lume.
260
Cautarea noastra pentru unelte mai bune a fost intotdeauna motorul din spatele Felo si a facut din inovatie o caracteristica constanta a gamei noastre de produse. Idei de stabilire a tendintelor, cum ar fi manerele cu 2 componente pentru surubelnite, biti acoperiti cu titan si surubelnite cu lame interschimbabile pentru electricieni, toate au provenit din ideile Felo. 260 de cereri pentru drepturi de proprietate industriala documenteaza puterea noastra inovatoare!
2000
Peste 2000 de articole Felo diferite, stocate, sunt la dispozitia zilnica a clientilor nostri. In plus fabricam acelasi numar de produse in versiuni personalizate, ca unelte speciale si sub marca privata. Clientii nostrii vor gasi intotdeauna solutia potrivita pentru nevoile lor la Felo.
1
1 Misiunea care ne tine uniti - vrem sa ne inspiram clientii. Felo este lider in inovatie si calitate si dorim sa ramanem in frunte, furnizand clientilor nostri unelte de cea mai buna calitate cu cele mai avansate caracteristici. Aceasta va ramane provocarea si perspectiva noastra.
Oferim unealta protrivita pentru fiecare aplicatie.
La cea mai inalta calitate, cu standardul de ergonomie pentru uz profesional!