GT LINE - Solutii profesionale de transport
Fondata in 1970 in Bologna, Italia, GT LINE ofera produse si solutii de inalta calitate la nivel mondial pentru a ajuta profesionistii in activitatile lor zilnice.

Compania este recunoscuta pe scara larga ca un producator lider de solutii inteligente de transport, obtinute cu mari investitii in cercetare si dezvoltare si prin realizarea de solutii si procese unice si brevetate.

Cu cele trei fabrici de productie, situate strategic in intreaga lume GT LINE este capabila sa rezolve orice cerinta de solutie de transport pentru profesionisti, de la misiuni umanitare la platforme petroliere si pana la pasionatii de aer liber care urca pe varful Himalaya.

GT LINE angajeaza forta de munca inalt calificata si fabrici de productie robotizate, conform sistemului intern de certificare a calitatii ISO 9001, cu un impuls constant pentru imbunatatirea atat a proceselor de productie, cat si a solutiilor care sunt livrate zilnic clientilor din intreaga lume.
Cutii tehnice, industriale si profesionale, fabricate din diverse materiale.
Aproape indestructibile, durabile, waterproof, pentru aplicatii extreme.
Cutii pentru unelte, genti de scule, rucsaci pentru scule, jachete si centuri pentru scule. Ideale pentru profesionisti si DiY-eri.
Cutii si genti pentru laptop-uri, aparate foto, multimedia sau alte electronice portabile.