Improve your CNC
OPT Lasers este un brand al Tomorrow's System SP. z.o.o (Companie LTD) cu sediul in Polonia. Inainte ca sa fie infiintata compania, in 2014, a fost un startup "OPT Laser" timp de 2 ani, care a obtinut un succes remarcabil in vanzarea produselor atat pe piata interna (Polonia) cat si pe cele internationale. Cooperarea cu multe companii a condus la crearea catorva dispozitive laser si electronice care erau rare pe piata.

Pornind totul de la o singura persoana, compania este acum ceeata de o echipa de tineri ingineri, dar deja experimentati, care isi impartasesc pasiunea pentru optica, mecanica, electronica si noi tehnologii.
Capete laser pentru gravura sau debitare

Compania noastra produce lasere pentru gravare, marcare, taiere si aplicatii conexe. Capetele noastre sunt montabile universal, pot fi controlate prin semnalul PWM si alimentate la 12 - 24V, permitandu-le sa fie conectate la o gama larga de maisini CNC. Aceste capete pot fi montate si in interiorul majoritatii imprimantelor 3D, datorita design-ului compact si a greutatii foarte mici. Toate capetele laser sunt fabricate in UE de catre echipa de tehnicieni a companiei noastre, ceea ce asigura cel mai inalt nivel de calitate.

Tehnologia laser cu semiconductor albastru, emergenta, permite realizarea a numeroase beneficii pentru laserele de gravare. Acestea includ niveluri ridicate de putere, o temperatura crescuta de functionare, o absortie mai mare de catre materiale, dimensiuni reduse ale punctelor de focalizare si o durata de viata mai lunga a capului laser. Acest lucru face din laserele noastre de gravare, o alternativa moderna la laserele cu CO2 in multe cazuri. Produsele noastre de gravare cu laser sunt, de asemenea, mai usor de certificat CE datorita tensiunii scazute si nu necesita oglinzi externe.


Lasere pentru aplicatii industriale sau stiintifice

Proiectam si producem lasere CNC pentru aplicatii industriale, precum si sisteme laser pentru aplicatii de cercetare. Avem o experienta vasta in combinarea optica a fasciculului, proiectare mecanica si management termin, proiectare electronica si integrare a sistemelor. Combinarea acestor competente ne permite sa fabricam lasere de mare putere, lasere RGB, lasere cuplate cu fibra optica si sisteme de laser integrate.

Facilitatile noastre includ centre de cercetare si dezvoltare pentru electronice si laser, un atelier de masini complet echipat si un depozit de componente bine aprovizionat. Lucram cu o varietate de clienti industriali, furnizand module de sisteme laser OEM pentru integrarea in sisteme mai mari pentru diferite aplicatii.
Drivere de curent laser si controlere TEC

Producem si stocam un portofoliu dinamic de diode laser si controlere de temperatura (controlere TEC). Modelele noastre de drivere laser includ controlere de curent compacte, drivere de diode de curent mare si inalta tensiune si controlere de diode laser cu latime de banda de modulare mare. Controlerele OPT Lasers TEC (bazate pe module Peltier) permit reglarea precisa a racirii la remperatura sistemului de lucru. 

In plus OPT Lasers este bucuroasa sa ofere controlere TEC personalizate chiar si pentru cei mai pretentiosi clienti si poate trece de la o idee la un produs finit in doar 5 saptamani. Personalizarea controlerului dumneavoastra TEC poate fi rentabila atat in cantitati mici cat si in cantitati mari.