PROXXON MICROMOT - Unelte cu caracter!
De mai mult de 40 de ani , PROXXON produce unelte pentru sistemul MICROMOT. Unelte electrice de inalta calitate, pentru creatorii de modele, mecanica fina, producatorii de matrite, opticieni, bijutieri, ceasornicari si multi altii.

Orice masina pe care cineva si-o poate dori pentru realizarea proiectelor delicate . Silentioase, precise, pentru utilizare indelungata.

Calitate vizibila si palpabila. Fabricate pentru entuziastii tehnologiei. 
Linie de productie in Wecker (Luxemburg).
20 de centre de prelucrare CNC (in imagine este DMG MORI tip NLX 2500) si linia de asamblare a sistemelor de strunjire si frezare in Klausen (Germania)
Cu mai mult de 50 de modele de masini electrice, PROXXON este recunoscut ca numarul 1 mondial in productia de scule si unelte electrice de precizie pentru activitati delicate.
PROXXON INDUSTRIAL - Unelte cu caracter!
Pentru utilizare profesionala (industrie, ateliere, asamblari). Fabricate utilizand cele mai moderne tehnologii de productie.
Ne concentram pe realizarea de unelte pentru asamblare , de calitate premium: forjate in cea mai mare parte din otel Crom Vanadiu, calite si placate cu grija, cu o protectie elaborata a suprafetei (placare dubla cu Nichel si un strat cromat cu finisare mata). O finisare neteda, prietenoasa cu pielea, dar cu o prindere sigura si confortabila. Dimensiuni clar lizibile, in mm, folosind un marcaj durabil cu laser. Valorile de cuplu transmise, depasesc cu mult cerintele standardelor DIN/ISO iar tolerantele dimensionale de fabricatie sunt foarte stranse, pentru forjari de precizie, fac din aceste scule si unelte de mana, niste produse de top de cea mai buna calitate. Testate in ateliere de mai mult de un milion de ori!

Din sediul central de vanzari aflat in parcul Industrial al Regiunii Trier Germania , se livreaza catre partenerii locali din mai mult de 80 de tari la nivel mondial.


The fine tool company