INOVATIA STAHLWILLE ESTE BAZATA PE TRADITIE
Unelte inovative
100%
Made in Germany
Mai mult de
600
de angajati inalt calificati
Export in mai mult de
90
de tari la nivel mondial
Fabricat in Germania din 1862

Cu mult inainte ca "Made in Germany" sa fie folosit ca o garantie a calitatii, Eduard Wille a recunoscut ca cel mai inalt standard de calitate atins era cheia unei bune dezvoltari si productie. La locatia companiei din Wuppertal-Cronenberg a infiintat una dintre cele mai moderne forje de scule din Europa. Produsele realizate de el si echipa sa, au castigat in scurt timp o reputatie excelenta.
Succesul este obtinut de oameni

Inca de la inceput, STAHLWILLE a fost un angajator responsabil - fondatorul insusi a inteles ca si cel mai bun produs nu are valoare daca angajatii nu sunt pe deplin dedicati sarcinii lor. De atunci si pana astazi, personalul de la STAHLWILLE - dintre care acum sunt peste 600 - au impartasit aceeasi pasiune pentru excelenta in productia de scule de mana. 
Fara compromisuri, fideli radacinilor noastre geografice

Fiind una dintre putinele intreprinderi din domeniul sculelor de mana, STAHLWILLE este dedicata Germaniei, ca locatie de productie. Credem ca doar aici putem garanta respectarea obiectivului nostru ambitios de calitate: fiecare produs trebuie sa depaseasca cerintele stabilite de standarde. STAHLWILLE dezvolta si produce produsele sale folosind procese de ultima generatie, in trei locatii din Germania.
Tehnologie premiata

Devotamentul STAHLWILLE pentru calitate se reflecta in mai multe premii - unul este numit "iF Design Award" la categoria design industrial. STAHLWILLE a primit acel premiu de patru ori in anii: 2011, 2013, 2014 si 2017. In 2015 compania a fost nominalizata si la "German Design Award".
Calitatea STAHLWILLE
Angajatii STAHLWILLE
STAHLWILLE la nivel mondial
Cand vine vorba de calitate, STAHLWILLE nu cunoaste compromisuri. Toate produsele realizate de compania noastra sunt fabricate in trei locatii din Germania in cele mai stricte conditii de control al calitatii. Cele mai recente si moderne metode de fabricatie, impreuna cu utilizarea materialelor de cea mai buna calitate, asigura respectarea celor mai stranse tolerante. Si nu in ultimul rand, apropierea de client si intelegerea proceselor de productie si cerintelor de productie, sunt cele care genereaza inovatia de care are nevoie piata.
Pentru a oferi clientilor standardele inalte de calitate si capacitatea inovatoare pe care le asteapta de la STAHLWILLE, compania se bazeaza pe personal bine calificat si dedicat. In prezent suntem mai mult de 600 de oameni in companie si numarul creste constant pe masura ce noi angajati ni se alatura.
STAHLWILLE este aproape de clientii sai oriunde s-ar afla. O retea de vanzari strans unita si sisteme logistice eficiente asigura ca produsele noastre ajung intotdeauna la destinatie rapid. Peste 100 de distribuitori si dealeri comerciali locali sunt disponibili pentru utilizatorii finali din intreaga lume pentru a oferi sfaturi valoroase, in acelasi mod ca inginerii de aplicatii cu experienta de la STAHLWILLE.