Scule si unelte de mana pentru profesionisti si DiY-eri
#1 LA NIVEL MONDIAL IN UNELTE SI SISTEME DE DEPOZITARE
#1
50
45
Cea mai mare, cu cea mai rapida crestere si cea mai inovatoare companie de unelte si siteme de depozitare din lume
De unelte vandute in fiecare secunda
Primele produse din lume in fiecare an
Pentru constructori si meseriasi, pentru creatori si exploratori, pentru cei care modeleaza si remodeleaza lumea noastra prin munca asidua si inspiratie, Stanley ofera instrumentele si solutiile inovatoare in care puteti avea incredere pentru a duce treaba la bun sfarsit - si facem asta din 1843.

Va reparati casa sau masina cu uneltele pe care vi le oferim. Masina sau telefonul dumneavoastra sunt securizate cu elementele noastre de fixare. Lucrurile pe care le pretuti cel mai mult sunt protejate cu sistemele noastre de securitate. Si drumurile pe care conduceti, podusrile pe care le traversati, energia pe care o consumati, toate acestea, cel mai probabil v-au venit prin intermediul unuia din sistemele doastre de infrastructura.

Suntem un lider mondial in scule si depozitare. Lucram in fiecare zi pentru a crea instrumentele care va ajuta sa construiti si sa intretineti lumea. Profesionistii, meseriasii si DiY-erii deopotriva, se bazeaza pe noi in fiecare zi pentru cele mai dure, mai puternice si mai inovatoare unelte de mana, scule electrice , accesorii si solutii de depozitare de pe piata. Stim ca contati pe noi pentru a oferi tot ce este mai bun, asa ca ne straduim in fiecare zi sa fim cei mai buni.
#1
#2
LIDER GLOBAL
In unelte si depozitare
In servicii de securitate
In domeniul sistemelor de fixare
LIDER GLOBAL IN DIFERITE INDUSTRII