VBW - Lumea clestilor
VBW Werkzeugfabrik GmbH
Un brand puternic cu propriile fabrici de productie in Germania.
Ca parte integranta a grupului STAHLWILLE, VBW® reprezinta unelte excelente, de cea mai buna calitate, fabricate in Germania.

Succesul nostru este un secret deschis: in afara de cea mai buna si mai durabila calitate, echipele noastre de ingineri de proiectare cauta in mod constant modalitati de optimizare a uneltelor, pentru a face lucrul cu uneltele noastre si mai usor si mai eficient. Doar aceasta dedicare fata de perfectiune poate face posibile produse de pionierat precum seria noastra LightCUT.

Cu o gama de peste 1000 de produse pentru familiile de unelte cheie cum ar fi clestii pentru taierea suruburilor, clestii pentru instalatiile de apa, clestii pentru tevi si multe alte tipuri de clesti, pentru taiere sau prindere si nu numai. Suntem bine pozitionati pe piata si furnizam mai mult decat doar pentru nevoi conventionale. VBW® - Fabricat in Germania.

Pentru a garanta aceste standarde inalte de calitate, suntem dedicati produselor pe care le fabricam - de la proiectare si productie, pana la vanzari la nivel mondial. Rezultatul este asistenta la 360 de grade pentru clienti, care se extinde cu mult dincolo de vanzarea produselor  si care este apreciata de clientii nostri.

Aceasta cooperare, impreuna cu entuziasmul clientilor noastrii, ofera un impuls zilnic pentru a ne stimula motivatia.

Serviciile noastre de inata performanta = beneficiul dumneavoastra.
Incercatin-ne si aflati singur.
Pe ce puteti conta:
01 - Produse la comanda
In fiecare zi, solutiile pentru rezolvarea problemelor comandate de clientii nostrii si produse specificate de client, parasesc fabrica noastra.
02 - Produse brevetate
Un exemplu de brevet de know-how este seria de inalta performanta LightCut
03 - Pozitie unica in piata
Suntem in cautarea permanenta a uneltelor inovatoare, dupa cum poate fi vazut si urmarind familia de unelte LightCut.
04 - Sistem integrat al managementului calitatii
Standarul nostru inalt de calitate este constant obtinut, prin asigurarea materialelor de inalta calitate si imbunatatirea continua a proceselor de productie.
05 - MADE IN GERMANY
Sigiliul "Made in Germany" este deja bine cunoscut in lume ca un sigiliu pentru produse de inalta calitate. Suntem mandrii sa va putem oferi aceasta calitate.
Motive bune pentru care VBW® convinge:
Din 1828: VBW® intelege ceea ce este necesar. Datorita experientei vaste, producem unelte de calitate cu devotament si entuziasm.
Calitate exceptionala: folosim numai materiale de inalta calitate, cu care mai apoi sunt realizate cu cea mai mare precizie uneltele pe care profesionistii le apreciaza.
Gama larga de produse: va putem furniza exact clestii potriviti pentru fiecare cerinta. Aceasta inseamna solutii pentru mai multe tipuri de meserii.
Asistenta personala: pentru a facilita comunicarea intre noi, personalul nostru calificat va fi la curent cu toate tranzactiile.
Curajul de a inova: cerintele se schimba, motiv pentru care inginerii nostri proiectanti cauta in permanenta imbunatatiri.
Testate pentru siguranta: pentru a ne asigura ca puteti lucra intotdeauna in siguranta, aplicam in mod normal toate standardele si testele relevante.